Изнудена
И днес пак те чакам,
но дим да те няма, излъгах мечтите ти.
Прошка за мен няма!
Целувах очите ти, а те в сълзи обляни.
Докосвах ръцете ти
... пък до теб място нямам.
Искам в леглото ти - то е пълно със истини,
от мен си ги чул.
Искам в прегръдките ти - те не са изстинали,
за мен си ги свил.
А, правото нямам, аз съм пълна измама
на чистото вричане и пълна измяна.
И до кръв коленича, напразно и дишам!
Накриво "обичам те" няма място пред олтара!
© Никоя Но Нечия All rights reserved.