17 авг. 2013 г., 17:06

Изнудена 

  Поэзия » Любовная
598 0 0

 

Изнудена

 

 

И днес пак те чакам,

но дим да те няма, излъгах мечтите ти.

Прошка за мен няма!

Целувах очите ти, а те в сълзи обляни.

Докосвах ръцете ти

... пък до теб място нямам.

 

Искам в леглото ти - то е пълно със истини,

от мен си ги чул.

Искам в прегръдките ти - те не са изстинали,

за мен си ги свил.

 

А, правото нямам, аз съм пълна измама

на чистото вричане и пълна измяна.

И до кръв коленича, напразно и дишам!

Накриво "обичам те" няма място пред олтара!

© Никоя Но Нечия Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??