Mar 30, 2013, 10:40 AM

Изпей ме 

  Poetry
805 0 5

Мечтая те, любов! За теб мечтая 
с цялата си нежна женска същност.
Каквато те познавам, обуздай ме 
и не мисли, че вече ми е късно.

Аз може би на тебе не приличам 
и изглеждам някак много чужда,
но нали са точно най-различните, 
имащи от тебе адска нужда?

Желая те, как силно те желая – 
струните в душата ми изтръпват.
Изпей ме от началото до края, 
жадно ме изпий на едри глътки!

© Камелия Виденова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??