Мечтая те, любов! За теб мечтая
с цялата си нежна женска същност.
Каквато те познавам, обуздай ме
и не мисли, че вече ми е късно.
Аз може би на тебе не приличам
и изглеждам някак много чужда,
но нали са точно най-различните,
имащи от тебе адска нужда?
Желая те, как силно те желая –
струните в душата ми изтръпват.
Изпей ме от началото до края,
жадно ме изпий на едри глътки!
© Камелия Виденова Всички права запазени