Изпитание
Изпитание дойде за нас,
но то ще ни направи по-силни,
в чувствата ни - по-стабилни,
ще се отдадем един на друг, без да ни спира и съдбата,
изпращам ти кадифено нежен допир,
по-красив и от цветята!
© Пламена Сомова All rights reserved.