29 июн. 2011 г., 00:14

Изпитание 

  Поэзия » Любовная
635 0 2

Изпитание

 

Изпитание дойде за нас,

но то ще ни направи по-силни,

в чувствата ни - по-стабилни,

ще се отдадем един на друг, без да ни спира и съдбата,

изпращам ти кадифено нежен допир,

по-красив и от цветята!

© Пламена Сомова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??