Jul 23, 2007, 11:40 AM

ИЗПОВЕД 

  Poetry
660 0 9
ИЗПОВЕД

От дъното на самотата си избягах.
Носех в себе си сърце закърпено.
Живях живота на бродяга
и късах дрехите на мъката изтъркани.

Не мога да повярвам, Господи!
Дойде апокалипсиса на моите видения.
На кръстопътя чакаше ме ти,
да ми дадеш изгубеното зрение.

© Венцислав All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??