23.07.2007 г., 11:40 ч.

ИЗПОВЕД 

  Поезия
662 0 9
ИЗПОВЕД

От дъното на самотата си избягах.
Носех в себе си сърце закърпено.
Живях живота на бродяга
и късах дрехите на мъката изтъркани.

Не мога да повярвам, Господи!
Дойде апокалипсиса на моите видения.
На кръстопътя чакаше ме ти,
да ми дадеш изгубеното зрение.

© Венцислав Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??