Dec 19, 2011, 11:34 AM

Изстрадано утро 

  Poetry » Love
868 0 8

                   ИЗСТРАДАНО УТРО             

 

     От петолинието на живота ми полутонове звучат.

     Мечтаех маршове и оди във деня ми да кънтят...

 

     На платното на живота ми тъмни цветове лежат.

     А исках весели цветя да греят и пеперуди да летят!

 

    Сън в нощ тъмна и студена.  Път с изгубена  посока...

    И само мъничка  звездичка бодро ми намига от високо.

 

    Дочаках утрото  лъчисто! В късна есен – слънчева поема,

    песен – зов на закъсняла птица и нацъфтели хризантеми...

 

© Гени All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??