Поглеждам те и се досещам
колко малко не ми достига, едва…
и цяла нощ, като звезда гореща,
би изгоряла в теб сега...!
Поглеждам те и си припомням
величието на една любов…
навярно аз от Бог съм те измолил,
но целунал те е дяволът суров...
Поглеждам те и съм заровен
в развитието на една лъжа,
принципно ти трябва да си моя...
изначално, но разби реалността...!
© Маломир Стръков All rights reserved.