3.05.2013 г., 14:20 ч.

Извън законите 

  Поезия » Любовна
477 0 1

Поглеждам те и се досещам

колко малко не ми достига, едва…

и цяла нощ, като звезда гореща,

би изгоряла в теб сега...!

 

Поглеждам те и си припомням

величието на една любов…

навярно аз от Бог съм те измолил,

но целунал те е дяволът суров...

 

Поглеждам те и съм заровен

в развитието на една лъжа,

принципно ти трябва да си моя...

изначално, но разби реалността...!

© Маломир Стръков Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??