Слънцето не ще изгрява веч от изток.
А от нечия душа.
Щом се случи, потърсете изход.
Ще му трябва ширина.
То ще лумва нежно с шепот
на паунови пера.
Никой да не свети!
Взима всичките права.
От анонимен източник
© Виолета All rights reserved.