Sep 21, 2013, 5:12 PM

Жажда 

  Poetry » Other
503 0 1

Ти си жадуван оазис

в таз огромна пустиня -

аз уморен пътник

                     без име.

 

Ти си мираж -

няма как да отпия

и без капка вода

докъде ли сте стигна?

 

Идваш. Отиваш си.

Умът ми играе си с мен,

не знам не разбираш ли,

имам нужда от теб.

© Богдана Маринова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??