May 14, 2012, 10:00 AM

Жажда 

  Poetry » Love
973 0 4

Ти си небето - над мен остани, 
завий ме със залези огнени. 
Летен бриз - по мен премини, 
като лист понеси ме отронена. 
Аз съм земята, жадна за дъжд. 
Покрий ме с воали дъждовни. 
Попивай безкрай - не веднъж - 
в недрата, примамно греховни! 

 

© Валка All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??