Ти си небето - над мен остани,
завий ме със залези огнени.
Летен бриз - по мен премини,
като лист понеси ме отронена.
Аз съм земята, жадна за дъжд.
Покрий ме с воали дъждовни.
Попивай безкрай - не веднъж -
в недрата, примамно греховни!
© Валка Todos los derechos reservados
Радост и вдъхновение, за теб!