Jun 15, 2023, 5:50 PM

Жажда за красота 

  Poetry » Phylosophy
294 0 0

Красивото в живота ценете,

не съблазните, а доброто!

В целия си живот помнете -

примамливо изглежда злото!

 

Не пренебрегвайте любовта,

просто какво правите мислете!

Пазете се от капаните в живота -

това е мъдростта на вековете!

© Георги All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??