15.06.2023 г., 17:50 ч.

Жажда за красота 

  Поезия » Философска
293 0 0

Красивото в живота ценете,

не съблазните, а доброто!

В целия си живот помнете -

примамливо изглежда злото!

 

Не пренебрегвайте любовта,

просто какво правите мислете!

Пазете се от капаните в живота -

това е мъдростта на вековете!

© Георги Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??