May 28, 2017, 8:08 PM

Желание 

  Poetry » Love, Authors song
629 0 1

Не знам защо, но тялото ти

вижда ми се толкова красиво.

Щом погледна го за миг

и сърцето ми забива диво.

 

Очаквам онзи мил момент,

който очите ще се срещнат.

Когато изгарящи страсти

във въздуха ще се усещат.

 

Но, любима, ти си толкова далеч,

че не би обърнала очи.

Ала аз съм тук, ще чакам тихо,

чак до края на самите дни.

© Константин Велинов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??