28 may 2017, 20:08

Желание 

  Poesía » De amor, Canción de autor
630 0 1

Не знам защо, но тялото ти

вижда ми се толкова красиво.

Щом погледна го за миг

и сърцето ми забива диво.

 

Очаквам онзи мил момент,

който очите ще се срещнат.

Когато изгарящи страсти

във въздуха ще се усещат.

 

Но, любима, ти си толкова далеч,

че не би обърнала очи.

Ала аз съм тук, ще чакам тихо,

чак до края на самите дни.

© Константин Велинов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??