Пробуждане... задъхване... измама...
Коварна болка в измамен стих.
Повяхналото и лъжовно щастие ме призовава,
провира се и провокира ме да съм железен щит.
Острието на лъжата ме прободе
и лъснаха твоите долни лъжи.
Бяха завързани очите ми, в окови,
но падна превръзката и отново се родих.
© Гергана Савова All rights reserved.