Sep 12, 2009, 8:34 PM

Женска дилема 

  Poetry » Parody
1423 0 19

Щом задочно само спите,

тоя нещо те ебава.

Или геят в него скрит е,

или спрял е да му става.

 

Или стръкчето му флора

търси влага в друга почва.

Тя, в кутия на Пандора,

ДДС- то му източва.

© Гергана Иванова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??