12 сент. 2009 г., 20:34

Женска дилема 

  Поэзия » Пародии
1415 0 19

Щом задочно само спите,

тоя нещо те ебава.

Или геят в него скрит е,

или спрял е да му става.

 

Или стръкчето му флора

търси влага в друга почва.

Тя, в кутия на Пандора,

ДДС- то му източва.

© Гергана Иванова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??