Dec 25, 2011, 10:22 PM

Живот 

  Poetry » Other
1230 0 2

Обидихме се май един на друг, живот,

изчезна всяко разбирателство при нас,

усещам как ме душиш подло - гаден скот,

а аз дера до кръв и те оставям сляп.

И клетвите един към друг почти горчат,

изглежда много ти от мен се отчужди

нелепи обвинения като стрели стърчат,

но с теб сме, докато смъртта ни раздели!

 

 

 

© Георги Методиев All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??