25 dic 2011, 22:22

Живот 

  Poesía » Otra
1233 0 2

Обидихме се май един на друг, живот,

изчезна всяко разбирателство при нас,

усещам как ме душиш подло - гаден скот,

а аз дера до кръв и те оставям сляп.

И клетвите един към друг почти горчат,

изглежда много ти от мен се отчужди

нелепи обвинения като стрели стърчат,

но с теб сме, докато смъртта ни раздели!

 

 

 

© Георги Методиев Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??