Oct 29, 2017, 12:33 AM

Живот и материя 

  Poetry » Free verse
577 0 0

            Задуха вятър, като рог,

размете улиците и смути душите.

Камбанен звън се чу, а бог

изпрати мълния от висините.

Притихна всичко живо в полумрака

в очакване на страшния спектакъл.

Животът уязвим е и трепери,

а камъка, водата и земята

не дават пет пари за мрачния театър.

© Галина Георгиева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??