Dec 3, 2015, 6:15 PM

Живот с Намаление 

  Poetry
396 0 0

Живот, квартално-спален, 

с намаление.

Като обувки чужди.

 Тесен.

 

Кога спечели, хитро,

битката,

прегърбено съмнение?

Духът къркори в асансьора.

Бесен!

 

Полуок циклоп, безплоден!

От споменът за бъдещето

е останал само спомен.

 

Сълзите сухи не горчат.

След Есента пак следва -

Есен!

 

Живот със 100% намаление,

като обувки чужди -

тесен.

© Момчето отАндалусия All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??