Живот, квартално-спален,
с намаление.
Като обувки чужди.
Тесен.
Кога спечели, хитро,
битката,
прегърбено съмнение?
Духът къркори в асансьора.
Бесен!
Полуок циклоп, безплоден!
От споменът за бъдещето
е останал само спомен.
Сълзите сухи не горчат.
След Есента пак следва -
Есен!
Живот със 100% намаление,
като обувки чужди -
тесен.
© Момчето отАндалусия Todos los derechos reservados