May 25, 2014, 11:28 PM

Животът 

  Poetry
378 0 1

Животът откъси от песен е,

животът учи на това

да обичаме друг друга,

дори и след смъртта.

 

Животът ни е даден,

за да можем с лекота 

да оставим малък жест или следа,

след нас за дълго да догаря.

© Никола Диманов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??