25 may 2014, 23:28

Животът 

  Poesía
379 0 1

Животът откъси от песен е,

животът учи на това

да обичаме друг друга,

дори и след смъртта.

 

Животът ни е даден,

за да можем с лекота 

да оставим малък жест или следа,

след нас за дълго да догаря.

© Никола Диманов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??