Feb 24, 2015, 10:08 PM

Животът е борба 

  Poetry
495 1 0

С теб сме заедно вървим напред,

пред бури и мъгли не ще се спрем,

повярвай в душата си завинаги ще моля,

да ме обичаш ти дори и след смъртта.

 

Не вярвам някога но може да се уморим,

и въпреки това ще продължавам да се боря,

а може жар и пепел да ни изгори,

но никога с теб не ще се разделим.

© Никола Диманов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??