С теб сме заедно вървим напред,
пред бури и мъгли не ще се спрем,
повярвай в душата си завинаги ще моля,
да ме обичаш ти дори и след смъртта.
Не вярвам някога но може да се уморим,
и въпреки това ще продължавам да се боря,
а може жар и пепел да ни изгори,
но никога с теб не ще се разделим.
© Никола Диманов Всички права запазени