Dec 6, 2008, 8:41 PM

Жрица 

  Poetry » Love
751 0 2
Влакът наближава познатата гара.
Силуетът ти самотен ме чака.
Предвкусила трепет - изгарям
в прегръдката тайна на мрака.

С ръце ме поемаш, с очи се целуваме.
Мислите ни по-бързо от влака препускат.
В това силно нощно лудуване
аз жрица съм на любовно изкуство!

© Мария Табакова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??