6.12.2008 г., 20:41 ч.

Жрица 

  Поезия » Любовна
750 0 2
Влакът наближава познатата гара.
Силуетът ти самотен ме чака.
Предвкусила трепет - изгарям
в прегръдката тайна на мрака.

С ръце ме поемаш, с очи се целуваме.
Мислите ни по-бързо от влака препускат.
В това силно нощно лудуване
аз жрица съм на любовно изкуство!

© Мария Табакова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??