Дали ще станеш роза без бодли,
дали ще си любовна поза...
За това не ме боли,
боли ме само, че не мога
да прегърна парещия цвят
на тялото ти - роза жълта,
разтапям се и аз, и моят свят...
Това не мога да преглътна...!
© Някой Си Там All rights reserved.