13 апр. 2013 г., 16:12  

Жълта роза 

  Поэзия » Любовная
558 0 2

Дали ще станеш роза без бодли,

дали ще си любовна поза...

За това не ме боли,

боли ме само, че не мога

 

да прегърна парещия цвят

на тялото ти - роза жълта,

разтапям се и аз, и моят свят...

Това не мога да преглътна...!

 

© Някой Си Там Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??