May 6, 2009, 11:11 AM

Кафе 

  Poetry
506 0 7

          КАФЕ

 

Сега във теб, погледа ми застива.

Сякаш носиш горчиво кафе на зърна.

Гледам бялата блуза с вечна крива.

Тя с кафето е дъх на далечна страна.

 

Влудява ме страстния мирис –

напитката със вкус на любов.

Без фокус е очният ирис -

застива в ароматния зов.

 

От чашата с форма на гръд,

да пия съм още готов.

И може би тръгвам на път –

със глътка горчива любов.

© Мимо Николов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??