Apr 9, 2012, 11:47 AM  

Кажи 

  Poetry » Love
566 0 5

Кажи - можеш ли

да прегръщаш вода?

Ей тъй на -

като обръч на бъчва

с ръце да обхванеш прохладата?

Да опитваш със устни,

да придържаш със коленете си

в скута

и тя

по магически начин

да спре да тече,

като в зимно утро?

 

И по магически начин

отново чрез топлина

да запази водата

формата си?

 

Кажи -

да прегръщаш жена

можеш ли?

 

 

Публикувано във:

  • Сп. Простори 2021, 1, 53.

© Павлина Гатева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??