Dec 22, 2009, 9:54 AM

Кажи ми?! 

  Poetry
607 0 2

 

 

            Кажи ми как да уловя мига,

            когато ти изплъзваш се от него непрестанно?

            Кажи ми как очите ми да спрат

            във твоите - блуждаещи примамливо?

 

            Кажи ми в стих ли сме,

            или отново пишем проза?

            Кажи ми във ухото тихичко

            слова красиви, късоноги!

   

            Кажи, че знаеш колко ме боли,

            когато ти целуваш ме отново!

            Кажи ми, че навън вали

            и не обичаш да прескачаш локви!

 

            Кажи ми, че за теб съм само

            лудо забавление в оранжево!

            Кажи ми как да те забравя!

            Кажи ми! И върви по дявола!

© Даниела All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??