22 dic 2009, 9:54

Кажи ми?! 

  Poesía
609 0 2

 

 

            Кажи ми как да уловя мига,

            когато ти изплъзваш се от него непрестанно?

            Кажи ми как очите ми да спрат

            във твоите - блуждаещи примамливо?

 

            Кажи ми в стих ли сме,

            или отново пишем проза?

            Кажи ми във ухото тихичко

            слова красиви, късоноги!

   

            Кажи, че знаеш колко ме боли,

            когато ти целуваш ме отново!

            Кажи ми, че навън вали

            и не обичаш да прескачаш локви!

 

            Кажи ми, че за теб съм само

            лудо забавление в оранжево!

            Кажи ми как да те забравя!

            Кажи ми! И върви по дявола!

© Даниела Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??