Mar 18, 2011, 7:43 PM  

Кажи ми 

  Poetry » Love
669 0 1

Кажи ми... че всеки път,

когато във очите ù погледнеш,

в тях погледа ми жаден

ще откриваш.

И всеки път,

когато я целунеш,

за устните ми топли

ще жадуваш.

 

Кажи ми...  че всеки път,

когато я докоснеш,

за огъня на мойте длани

ще тъгуваш.

И всеки път,

когато я прегърнеш,

ти пулса на сърцето ми

ще чуваш.

 

Кажи ми, моля те,

че любовта, с която те дарих,

от своето сърце

не ще успееш

нивга да изтръгнеш.

 

 

© Антония All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • Не винаги ни казват това,което чувстват...Повярвай,при тази любов,няма как да те забрави.И всеки път поглеждайки в нея ще бъде мисленно при теб.Успех!
Random works
: ??:??