Кажи ми... че всеки път,
когато във очите ù погледнеш,
в тях погледа ми жаден
ще откриваш.
И всеки път,
когато я целунеш,
за устните ми топли
ще жадуваш.
Кажи ми... че всеки път,
когато я докоснеш,
за огъня на мойте длани
ще тъгуваш.
И всеки път,
когато я прегърнеш,
ти пулса на сърцето ми
ще чуваш.
Кажи ми, моля те,
че любовта, с която те дарих,
от своето сърце
не ще успееш
нивга да изтръгнеш.
© Антония Всички права запазени