Трудно беше миналото да забравя
и ново начало в живота си да поставя.
Болката в сърцето как да спра?
А нови сили, как да събера?
Да простя, как семейното предателство?!
А долното и смешно посегателство?!
Да ти простя, не мога, майко мила,
защото не само пред мен си съгрешила.
Семейството ни ти разтури,
на гурбет отиде, бързо се потули.
Аз знам, в живота всеки прави грешки
и аз, и ти, но твоите от моите са по-глупешки.
Да ти простя ,не мога, майко мила,
живота на сестра ми далеч от мен си отредила.
Ще видя ли семейството заедно отново
или съдбата с нас била е тъй сурова?
Не мисли че към теб изпитвам омраза ,
не,премина бързо тази моя фаза.
Но на теб ужасно много ме е яд
продаде се на черен лешояд !
Как не повярва ми ,как не видя това зло!
Сега, дано не търпиш по-голямо тегло.
Да ти простя ? - "Не ,не ,не мога ,майко мила ,
но ти заради това недей бъди унила.
© Христина Кузмич All rights reserved.