29.06.2018 г., 22:58 ч.

Как да ти простя 

  Поезия » Друга
755 1 0

Трудно беше миналото да забравя 

и ново начало в живота си да поставя.

Болката в сърцето как да спра?

А нови сили, как да събера?

 

Да простя, как семейното предателство?!

А долното и смешно посегателство?!

 

Да ти простя, не мога, майко мила,

защото не само пред мен си съгрешила.

Семейството ни ти разтури,

на гурбет отиде, бързо се потули.

 

Аз знам, в живота всеки прави грешки 

и аз, и ти, но твоите от моите са по-глупешки.

 

Да ти простя ,не мога, майко мила,

живота на сестра ми далеч от мен си отредила.

Ще видя ли семейството заедно отново 

или съдбата с нас била е тъй сурова?

 

Не мисли че към теб изпитвам омраза ,

 не,премина бързо тази моя фаза.

Но на теб ужасно много ме е яд 

продаде се на черен лешояд !

 

Как не повярва ми ,как не видя това зло!

Сега, дано не търпиш по-голямо тегло.

 

Да ти простя ? - "Не ,не ,не мога ,майко мила ,

но ти заради това недей бъди унила.

 

© Христина Кузмич Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??