Как искам всеки ден аз да те виждам
и да докосвам с длани твоето лице,
и поглеждайки в очите ти да казвам,
обичам само теб, момче!
Как искам всеки ден да ти казвам
колко много значиш ти за мен
и макар не много да показвам,
ще направя всичко, за да те държа до мен!
Как искам със целувки да те будя
и да знам, че цяла нощ си бил до мен,
заспал в прегръдките ми,
от работа отново изморен!
Как искам до мен да бъдеш всеки ден,
тогава мисля ще е страшно лесно,
времето сякаш ще лети
или просто ще си тук и няма да боли!
© Диана Станева All rights reserved.