12 jun 2013, 9:39

Как искам 

  Poesía
696 0 3

Как искам всеки ден аз да те виждам

и да докосвам с длани твоето лице,

и поглеждайки в очите ти да казвам,

обичам само теб, момче!


Как искам всеки ден да ти казвам

колко много значиш ти за мен

и макар не много да показвам,

ще направя всичко, за да те държа до мен!


Как искам със целувки да те будя

и да знам, че цяла нощ си бил до мен,

заспал в прегръдките ми,

от работа отново изморен!


Как искам до мен да бъдеш всеки ден,

тогава мисля ще е страшно лесно,

времето сякаш ще лети

или просто ще си тук и няма да боли!

© Диана Станева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??