Най-трудно простият човек казва две думи: сгреших и благодаря.
За него те са въпрос на чест.
Яна Язова
Ех, колко лесно е да разбереш,
що за персона пъчи се пред тебе.
Всеки си знае своя интерес,
но често правим грешки, пусто бреме.
Човек, ако не ще да изрече,
две много важни думи във живота.
„Прощавай и Благодаря“ са те,
да знаеш, че простак те е докопал!
© Данаил Таков All rights reserved.