Jan 23, 2009, 3:24 PM

Какво е безизходица? 

  Poetry » Other
579 0 1


Да викаш насън?
Да си в усмирителна риза?
Да си палач на чужда любов!

От съня ще се събудиш.
И ризата си ще разкъсаш.
Но ористта
да си маша
в ръцете на жестоката Съдба,

не можеш да избегнеш!


© Варя All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??