Какво ли всъщност е доброто ?
Навярно е обратното на злото.
Навярно е невинно, честно.
Дали да си добър е лесно ?
Ако помогнеш на приятел във беда.
Ако спасиш някого от самота.
Ако си задружен, нежен, мил.
Тъй ще спасиш и себе си дори!
Дари 11г.
© Дари All rights reserved.