27 сент. 2011 г., 22:59

Какво е доброто 

  Поэзия » Другая
1513 0 7

 

Какво ли всъщност е доброто ?

Навярно е обратното на злото.

Навярно е невинно, честно.

Дали да си добър е лесно ?

Ако помогнеш на приятел във беда.

Ако спасиш някого от самота.

Ако си задружен, нежен, мил.

Тъй ще спасиш и себе си дори!

 

 

 

 

 

Дари 11г.

© Дари Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??