Apr 8, 2008, 8:30 PM

Какво е любовта? 

  Poetry
697 0 3
 

Някои казват, че любовта е буря,

която по пътя си всичко руши,

... казват, че любовта е измама,

мираж за невинните души...

 

 Някои казват, че любовта е сън,

далечен блян... мечта,

... казват, че любовта е болка,

непосилна за човешката душа...

 

Някои казват, че любовта е пречка,

че е грешка в живота на човека,

... но аз със тях сега ще споря -

Любовта е единствената ни утеха!

 

Аз казвам, че любовта е пролет,

която след себе си създава,

... казвам, че любовта е порив,

огън с неизстинала жарава!

 

Аз казвам, че любовта е реалност,

на никого истински чужда,

... казвам, че любовта е всичко.

Всичко... от което имаме нужда!

© Петя All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • Да, наистина, любовта е всичко това и много повече, но използваш много банални думи и изрази, за да изразиш това, което мислиш. Избягвай клишетата и чети повече поезия. С приятелски поздрав!
  • Просто страхотно!
  • .. казвам, че любовта е порив,
    огън с неизстинала жарава!


    Браво!!!Чудесен стих!!!

Random works
: ??:??